onsdag 22 december 2010

Nästa projekt

är man blir klar med ett projekt, är det dags för nästa. Lite så är det väl att bo i hus? Det finns alltid något som ska fixat, lagas eller bytas ut. På både gott och ont. Vi ville ju flytta till hus för vi gillar att fixa. Samtidigt som det ibland skulle vara skönt om allt var färdigt på en gång. Lite charmen med att renovera är ju att man hela tiden har små planer i huvudet, som hela tiden förändras. Inte är det ofta det blir som man tänkte i början, det blir inte sämre bara annorlunda.


Nu när vi är så gott som klara med stora rummet, börjar vi genast spåna efter nästa sak att göra. Vi har så dåligt med förvaring och skulle behöva bygga en garderob. Jag vill givetvis ha en skitstor där jag kan fylla den till bredden med alla kläder och skor jag ska köpa när jag blir miljonär. Emil han vill ha en bra garderob, där han kan gömma undan crosskläder, arbetskläder och kanske hänga in de två skjortorna och de tre par jeansen han har. Kanske vill han ha en låda att lägga kalsonger och strumpor i också.

Bild från angsagen.se

Vi ska bygga denna garderob i stora rummet, en med skjutdörrar. Med spegelglas och med dörrar som man kan ha tapet eller tyg i. Då funkar även garderoben som en fondvägg, där man kan byta tyg/tapet efter humör. Spegeln får ju också rummet att se större ut. Vi får se när vi får tid och pengar till det projektet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar