lördag 26 februari 2011

Så var det det här med tapeter.


Att välja en tapet man ska stå ut med de närmaste tio åren eller kanske ännu längre. Ska man välja en neutral och fega, eller ska man välja en riktigt rivig? Vi har nog bestämt oss för den man skymtar i övre högra hörnet. Vit-beige-randig. Tror det blir snyggt. En stilren som inte blir omodern nästa vecka. Vad tror ni om det?

Vet ni vad vi gör nu? Målar tak.

4 kommentarer:

  1. Vad ambitiösa ni är med ert hus! Och kul att ni gör så mycket själva, det kommer bli superfint!

    SvaraRadera
  2. Vi köpte huset av storrökare, så vi var nästan illa tvungna att måla och piffa lite för att ens kunna flytta in. Både för och nackdelar.

    Har man inte ekonomi som tillåter att man tar in folk, och en sambo som är hantverkare är det ett omedvetet val att man får göra mycket själv. Det är ju faktiskt kul!

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!! vi var bara uppe över helgen! Jag lovar nästa gång jag kommer så kommer jag förbi! Tänkte ta en vända förbi ert hus men han inte, tyvärr.! Men nästa gång lovar jag att höra av mig innan;)

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att det är i små rum som hallen man kan ta ut svängarna. Man sitter ju aldrig och glor på dem så man tröttnar. Men d ska ju passa med rummen intill och gärna nåt man blir glad av att se när man kommer hem! Jag vill ha ett 50-tals mönster i vår hall. Men just nu försöker vi spara pengar till bröllopet som faktiskt blir av till slut. Så all renovering är lagd på is...

    SvaraRadera