måndag 30 augusti 2010

Vinden vänder...

och saker förändras. Nu är det höst. Löven gulnar och luften kallare. Sommaren gick fort. Vi fick en bra sommar. När jag var liten brukade jag och min syster bada i vattenpölarna på väg hem från skolan bara för att vi skulle få ta ett riktigt varmt bad när vi kom hem. Ibland tänker jag på det. Hösten, smutsiga vattenpölar, två dyngsura flickor på väg hem från skolan. Nu är både syrran och jag vuxna och vi badar inte längre i vattenpölar. Idag gick jag en lång promenad med hundarna i regnet. Jag blev dyngsur och luften luktade precis så som den gjorde då syrran och jag badade i smutsiga vattenpölar.

torsdag 26 augusti 2010

Tapet och golv

har vi tittat på idag. Emil gillade den här med älg, räv och ugglor på.

tisdag 24 augusti 2010

fredag 20 augusti 2010

41 dagar

sen får vi flytta in.

vill helst inte alls

plugga. Vill få huset nu så jag kan gå lös med kofot och pensel! 1 september börjar jag min praktik på sjukhuset. Är lite nervös!

onsdag 18 augusti 2010

flyttar man till skogen så finns bara ett alternativ

och det är att skaffa en mobiloperatör som ger täckning. Alltså telia. Idag har jag skaffat en ny mobil med telia. Synd att jag inte kan ringa på 7 dagar. Tar tydligen lång tid att flytta ett nr.




Bild: tre.se







Jag vill köpa lite nya saker till huset. Vill ha ett stort vitt bord till min gamla kökssoffa som jag renoverat. Jag funderar på Ikeas Norden.












Bild: IKEA

måndag 16 augusti 2010

i väntan på tillträde

så åker vi mer båt. Jag har semester nu, 8 veckors slit är över. Jag ser fram emot hösten. Få pyssla med huset.







fredag 13 augusti 2010

utsikt

vi har varit ut med båten


Idag efter jobbet var vi ut med båten. Båten är en gammal 60-talare i fint skick och med riktig charm. Emil hade fått hjälp av sina kusinbarn att putsa upp den lagom till jag kom hem. Solen sken och båten var bara att tuta och köra.
Vi får nämligen båthus och brygga. Sommarens lata dagar är spikade. Sol och bad vid eget båthus.

onsdag 11 augusti 2010

vi flyttar till hus

Inom en snar framtid så ska vi få en egen gräsmatta. I morgon så ska vi betala handpenning och skriva papper. Vi har länge letat och nu har vi funnit det: HUSET!

Vi får sjöutsikt, gräsmatta och öppen spis. Vi kommer behöva renovera lite, men det är inte jätte skruttit så vi ska flytta in direkt vi får nykeln i vår hand.