torsdag 30 september 2010

Charlie 4 år


Grattis vår fina hund! (Elsa du är fin du med) I morgon får ni en egen gräsmatta, det är väl en bra present?

måndag 27 september 2010

Tomt

Igår var vi i huset. Säljaren har plockat bort allt nu, och huset är tomt. Det enda som saknas nu är vi. I helgen ska vi riva och grunda för tapetsering och målning. Kan knappt vänta!

tisdag 21 september 2010

lördag 18 september 2010

Annars

så är det riktigt krassligt med mig. Jag har tappat rösten och gått och snuvat i över en vecka. Trodde det var som värst förra helgen, men har bara blivit sämre för varje dag. Hoppas det vänder snart. Jag har så mycket spring i benen och vill ut i skogen och lufsa i löven. blir tokig när jag inte kan röra på mig i den mån jag vill. Nu på hösten är det riktigt skönt att springa i den friska luften, om man är frisk vill säga.

Angånde bilden på svärmors höns, så funderar Emil och jag på att skaffa egna. Vi äter så mycket ägg så det skulle passa oss fint.

Pinnstolar, check.

Igår åkte vi hem till Emils föräldrar. Jag hade med mig stolarna och slipade, tvättade och sen spraymålade jag. Jag spraymålade mot svärfars råd. Han är målare. Nu idag så var han ut i verkstaden och tittade på dem och sa att det blev riktigt bra. Det är ett riktigt bra betyg.

tisdag 14 september 2010

Tack Clas

idag har jag fått tag på de tygklädda sladdarna jag letat efter.

Välkommen in!

Nu är det inte många dagar kvar tills vi får komma in i huset och sätta våra klor i det. Jag känner att det är mycket nära nu. Därför bjuder jag på lite bilder nu så ni får se hur fint det kan bli.

























































Ta till vara

Idag åkte jag till ta till vara i Falun (tack för tipset Emelie). Jag hittade två pinnstolar så nu har jag fyra. Lite annat krimskrams blev det med, hittade bla en fin termos och ett par talrikar från gustavsberg.



Det jag blev så sur över var att hela butiken var fylld med anställda, nu antar jag plusjobbare. Det var någon gubbe och en enstaka tant där inne och jag, sen var det säkert 20 som jobbade där varav 19 var män som luktade svett och gick bakom mig och talade högt och tydligt om hur gärna de ville att JAG skulle följa med dom hem.



- Ja henne skulle man ju inte banga för. Höhö (gubbskratt i kör)



Är det ok att smutskasta och förnedra sina kunder bara för att man är anställd av kommunen? Fy fan vad obehagligt det var att gå runt där inne med alla dessa gubbar stirrandes på mig. Har de aldrig sett en brud förut? Jag blev riktigt ledsen. Respekt för kunden? Nja, Ta till vara på era kunder gubbar!

måndag 13 september 2010

Kärra


En sån här kärra ska jag ha om jag får äran att få bli mamma i framtiden.

fredag 10 september 2010

Om du var här




så skulle vi haft kalas och ätit tårta idag. Jag är så hemskt ledsen över att du inte får vara med. Jag skulle vilja berätta så mycket och fråga dig om saker. Utan dig på jorden känns det tomt. Jag hoppas du har det bra uppe i din himmel. Idag tänder jag ett ljus för dig min älskade pappa. Grattis på födelsedagen!

Spegel spegel på väggen där.



Se vad det lönar sig att springa på loppis. Guldspegeln ska jag ha uppe på lilla toaletten, när Emil har kaklat om och gjort fint. Båda lamporna tänkte jag hänga över matsalsbordet som jag slipat och målat. Jag hade tänkt att jag skulle byta sladd på den ena. En röd tygklädd sladd. Jag köpte två pinnstolar, så nu ska jag leta vidare efter två eller fyra till.

torsdag 9 september 2010

Ensam, övergiven och smutsig

låg denna skönhet och skämdes på Erikshjälpen. Så den fick följa med hem.

Hängare

Idag har jag gjort färdigt hängaren.

Fika

med min bästa och enda lillebror.

tisdag 7 september 2010

Fyndhora

Denna vecka har jag haft ett begär av att fynda secondhand. Jag var inne på myrorna i en och en halv timme. Jag kände klämde, luktade, provade, fotade och bara njöt av att få vara där. Idag var jag på bikupan (röda korset). Här gjorde jag riktiga fynd. När jag är i en secondhandbutik blir jag alldeless busig i kroppen när jag ser, sen provar, sen tänker det här funkar. Jag har hittat en liten skatt. Inte alls samma stress och mardröm som att gå i en vanlig butik. All hets och puls är borta. Här får jag gå i min egna lilla värld och tänka. Dessutom är det mesta unikt. Det hänger inte 10 jackor av samma modell i 4 olika färger på en rad för endast 699! Det hänger en ensam unik jacka för 60kr. I morgon är Erikshjälpen öppen och jag ska dit!

måndag 6 september 2010

Jag önskar

mig pinnstolar, svarta eller röda. Eller ge mig lite olika stolar så kan jag fixa till dom. Jag har i helgen piffat upp ett bord jag ska ha i matrummet och behöver ett gäng stolar. Jag önskar mig även en jordglob. Det går bra att leverera på sjögatan 22 1 oktober.

torsdag 2 september 2010

vart är jag?

Jag har varit ute på äventyr nu på eftermiddagen. Det var en riktig bensugare att ta sig upp hit. Fick se en kille kasta sig ut på skidor.

Sysslor

Det ska bli så skönt att flytta till huset och slippa diska hundraelva glas för hand.